Ytimessä asiantuntijuus, välittäminen ja ensiluokkaiset tuulilasit

  • Asiantuntijablogi

Kotisivuillamme todetaan reippaasti, että saatamme olla maailman paras tuulilasivalmistaja. Tuulilasien valmistus ja toimittaminen ympäri maailmaa on tietysti vaikeasti mitattava laji. Lupauksellamme on kuitenkin vankka pohja.  

Finn Lamexilla on nimittäin yli 20 vuoden kokemus ajoneuvo- ja työkonelasien valmistuksesta. Ensiluokkalaiset lasimme mahdollistavat turvallisuuden joukkoliikenteessä, asuntoautoissa ja erilaisissa työolosuhteissa. Päätuotettamme, bussien tuulilaseja, viedään laajasti ympäri maailmaa.  

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että lasejamme on paraatipaikalla maailman tunnetuimmissa kaksikerrosbusseissa Lontoossa. Yhteistyö niitä valmistavien kahden yrityksen kanssa on jatkunut jo vuosia.  

Tähtäämme kasvuun sekä ajoneuvo- että työkonelasien puolella. Mielessä siintää tietty visio ja suunnitelmia laajennuksesta. Pelikenttänämme on koko maailma, ja uskomme löytävämme sieltä lisää asiakkaita.  

KETTERÄ JA HELPOSTI LÄHESTYTTÄVÄ KUMPPANI 

Finn Lamexilla laatu perustuu vahvasti tekniseen etevyyteen. Vuosikymmenten kokemuksella ymmärrämme asiakkaan tarpeita ja osaamme tarjota niihin parhaan mahdollisen ratkaisun.  

Mahdolliset haasteet on tietenkin paras ratkoa ennakoivasti, ja siksi olemme asiakkaan tukena suunnitteluvaiheesta lähtien. Vielä ei ole tullut vastaan niin vaikeaa lasitoivetta, ettemme olisi saaneet sitä toteutettua. 

Palveluasenteemme on meille ylpeydenaihe. Meitä on helppo lähestyä ja yhteistyö kanssamme on mutkatonta. Sen todistavat useat vuosien varrella syntyneet pitkäaikaiset asiakkuudet. Varsinkin monien isojen asiakkaiden kanssa yhteistyö on alkanut jo Finn Lamexin perustamisvaiheessa. 

Kumppanina olemme juuri sopivan kokoinen: emme liian pieni, mutta tarpeeksi pieni, jotta voimme reagoida asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja ketterästi. Pystymme tekemään kiireisiäkin päätöksiä, koska olemme paikallinen ja toimivan johdon osittain omistama yritys.  

“FINN LAMEXIN PALVELUKSESSA ON 80 AMMATTILAISTA”

HYVÄSSÄ TYÖPAIKASSA VIIHDYTÄÄN PITKÄÄN 

Laadukkaiden tuotteiden ja palvelun takana on tietysti rautainen asiantuntijajoukko – työntekijämme. Finn Lamexin palveluksessa on 80 ammattilaista. Työnantajana pyrimme pitämään heistä hyvää huolta ja varmistamaan, että asiat ovat ainakin työn puolesta kunnossa. 

Olen itse ollut talossa 13 vuotta, joista viimeiset neljä toimitusjohtajana. Insinöörinä olen asioissa usein fakta- ja dataperusteinen. Ihmisten johtamisessa tärkeintä kuitenkin on, että työn tavoitteet ovat selkeät ja jokainen tietää omat tehtävänsä. 

Mielestäni johtajan täytyy olla ennen kaikkea mahdollistaja, joka varmistaa, että ammattilaisella on kaikki työhönsä tarvittavat tiedot, välineet ja puitteet. Näin hän voi tehdä työssä parhaansa ja olla tyytyväinen panokseensa. 

Uskomme, että työt sujuvat parhaiten joustavassa ilmapiirissä. Kun hommat hoidetaan, emme nipota turhista. Ilmeisesti olemme tässä onnistuneet, koska meillä viihdytään ja työntekijöiden vaihtuvuus on pientä. 

Tero Toivanen 
toimitusjohtaja 

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT

4.3.2024

Ennätyksellisen hyvä vuosi kannustaa kasvamaan

Lue lisää

6.10.2023

Finn Lamex tarjoaa alan parasta kattavaa asiakasarvoa

Lue lisää

17.3.2023

Mistä syntyy Finn Lamexin laminoitujen tuulilasien laatu?

Lue lisää