Finn Lamex tarjoaa alan parasta kattavaa asiakasarvoa

  • Asiantuntijablogi

Finn Lamexin kokonaislaatu perustuu tuotelaatuun, asiantuntemukseen ja uniikkiin tuulilasiosaamiseen. Tämä yhdistelmä tekee meistä hinta-laatusuhteeltaan alan johtavan toimijan.

1. Tuotteiden korkea laatu

Finn Lamex on sitoutunut korkeimpaan mahdolliseen tuotelaatuun, joka ulottuu raaka-aineista lopulliseen toimitukseen. Yhteistyössä kanssamme pääset hyötymään alan uusimmista tuotantolaitteista ja mukaan jatkuvan parantamisen ainutlaatuiseen osaamisprosessiin. Teemme kaikkemme, jotta saat rahoillesi parhaan vastineen. Tuulilasimme istuvat ajoneuvoihisi kuin hansikas varmistaakseen työntekijöidesi mukavuuden ja turvallisuuden sekä pitääkseen bisneksesi liikkeessä.

2. Poikkeuksellinen asiantuntemus

Vahvuutenamme on alalla poikkeuksellinen yhdistelmä räätälöityä tuotantoteknologiaa ja valmistusosaamista. Olemme vuosikymmenten aikana suunnitelleet ja rakentaneet omia räätälöityjä tuotantokoneita ja -prosesseja varmistaaksemme sinulle ja asiakkaillesi parhaan lopputuloksen. Sama huolenpidon periaate toteutuu kaikessa Finn Lamexin toiminnassa, resursseissa ja kunnossapidon prosesseissa. Käytämme tuotannossa vain alan johtavien toimittajien laadukkaita ja testattuja raaka-aineita sekä samaa laadunvalvonnan standardia jokaisen asiakastyön kohdalla. Siten saat meiltä samaa ensiluokkaista tuulilasilaatua olitpa sitten valmistaja tai tukkumyyjä.

3. Ainutlaatuinen tietotaito haastaviinkin lasintaivutuksiin

Modernit linja-autot edellyttävät erityisiä tuulilasin muotoja, kokoja ja yksityiskohtia. Finn Lamexilta saat ajoneuvoosi aina täydellisesti istuvat ja asennusvalmiit tuulilasit.

Keskitymme erityisesti suuriin, syviin ja monimutkaisiin tuulilaseihin, joten voimme toimittaa käytännössä kaikkia erilaisia tuulilasimuotoja niin pienissä kuin suurissakin erissä. Toteutamme tarpeisiisi optimaalisen tuulilasiratkaisun, jossa toiminnallisuus ja kustannukset yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Näin voit luottaa siihen, että sijoituksellesi täyden vastineen.

Finn Lamexilla on linja-autojen kaarevien tuulilasien valmistusta varten ainutlaatuinen tuotantolaitteisto sekä tietotaito, joilla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Valmiutemme ja kykymme haastavien taivutusten toteuttamiseen muodostavat selkeän kilpailuedun.

Kaareva tuulilasi tuottaa parhaan yhdistelmän aerodynamiikkaa, näkyvyyttä ja muotoilua. Se mahdollistaa A-pilarien siirtämisen kauemmas taaksepäin, mikä parantaa näkyvyyttä sivuille ja poistaa kuolleet kulmat.

Tunnemme tuulilasiemme loppukäyttötapaukset perusteellisesti ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Yksi ainutlaatuisista eduistamme on, että voimme tuottaa visuaalisesti näyttäviä, räätälöityjä kaarevia tuulilasiratkaisuja asiakkaille.

Asiakascase: Ebusco

Yhteistyössä Ebuscon kanssa toteutimme tuulilasit heidän edistyksellisiin Ebusco 3.0 -sähköbusseihinsa, joissa tiukat suunnitteluvaatimukset täytettiin äärirajoille viedyllä lasin muotoilulla. Ebusco 3.0 -busseille myönnettiin arvostettu Red Dot Award for Product Design -palkinto maaliskuussa 2022.

Lue lisää: Finn Lamex suuntaa sähköbussien seuraavan aikakauteen yhteistyössä Ebuscon kanssa

4. Luotettava osaaminen ja vahva asiakaslähtöisyys

Finn Lamexin asiantuntijat tekevät tiimityötä jatkuvan parantamisen ja asiakaspalvelun prosessissa. Asiakaslähtöisyytemme perustana ovat nopea ja selkeä viestintä, asiakkaan näkökulman huomioiminen ja joustavuus. Päivittäinen tavoitteemme on täyttää asiakkaiden tiukimmatkin vaatimukset ja ansaita näin heidän luottamuksensa. Olemme tehneet avainasiakkaidemme kanssa yhteistyötä yli 10 vuotta, ja vahva asiakaspohjamme ulottuu Euroopasta Pohjois-Amerikkaan sekä Japaniin. Hanki sinäkin ajoneuvoihisi tuulilasit, joiden täydellistä istuvuutta, mukavuutta ja näkyvyyttä myös asiakkaasi arvostavat!

Asiakascase: Van Hool

Van Hool on luottanut Finn Lamexiin kumppanina jo perustamisvuodestamme 1999 alkaen. Uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja kehittävää Van Hoolia arvostetaan alansa edelläkävijänä, ja olemme ylpeitä roolistamme yrityksen pitkäaikaisena toimittajana. Tältä pohjalta voit tutustua tarkemmin tuulilasien ominaisuuksiin:

Lue lisää: Finn Lamex ja Van Hool – pitkän linjan bussiyhteistyötä

MUUN MUASSA NÄMÄ YRITYKSET LUOTTAVAT MEIHIN