Tietoa meistä

Finn Lamex valmistaa huippulaadukkaita laminoituja tuulilaseja joukko- ja tilausliikenteen ajoneuvoihin sekä maastossa ja maataloudessa käytettäviin raskaisiin työkoneisiin.

TUULILASIASIANTUNTIJA

Finn Lamex valmistaa huippulaadukkaita laminoituja tuulilaseja joukko- ja tilausliikenteen ajoneuvoihin sekä maastossa ja maataloudessa käytettäviin raskaisiin työkoneisiin. Olemme erikoistuneet bussien ja linja-autojen tuulilaseihin. Tuulilasejamme voit nähdä esimerkiksi Lontoon punaisissa kaksikerroksisissa busseissa.

Finn Lamex on OEM-valmistaja. Lisäksi toimitamme varaosia bussivalmistajille ja tukkumyyjille.

Maailman paras tuulilasivalmistaja?
Saatamme ollakin

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme haastaviin tarpeisiin. Meidät tunnetaan taidostamme työstää vaativaa lasia ja haastavia muotoja.

Olemme itse suunnitelleet ja rakentaneet useimmat tuotantolinjamme ja tuotantolaitteemme, jotta ne vastaisivat omia erityistarpeitamme. Tuotantolaitteiston tarkka suunnittelu ja ohjelmointi ovat toimintamme päätekijöitä. Juuri yksityiskohdat mahdollistavat ensiluokkaisen laadun ja toimitusten onnistumisen.

Miksi kannattaa valita Finn Lamex?

Tarjoamme sinulle maailmanluokan tuulilasien valmistuksen tietotaitoa, erinomaista palvelua ja tarpeidesi mukaan räätälöityjä huippulaadukkaita tuulilaseja. Kykymme reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin, ketterä päätöksenteko ja nopeat toimitukset tekevät meistä alan parhaan toimittajan.

Finn Lamexin maailmanlaajuinen jakeluverkosto varmistaa, että asiakkaat saavat aina paikallista ja nopeaa palvelua.

Maailman paras tuulilasivalmistaja?

Saatamme ollakin

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme haastaviin tarpeisiin. Meidät tunnetaan taidostamme työstää vaativaa lasia ja haastavia muotoja. Olemme itse suunnitelleet ja rakentaneet useimmat tuotantolinjamme ja tuotantolaitteemme, jotta ne vastaisivat omia erityistarpeitamme.