Sertifikaatit

Useiden eri luokitustahojen sertifioinnit mahdollistavat tuulilasiemme viennin ympäri maailmaa

SERTIFIOITUA SITOUMISTA LAATUUN JA KESTÄVYYTEEN

Jokainen Finn Lamexin ammattilainen kantaa vastuuta laadusta sekä tuotteissa että tuotantoprosessissa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristön kannalta kestävämmäksi ja suosimme uusiutuvia energianlähteitä, kuten tuuli- ja vihersähköä Laitilan tehtaallamme. Laatu- ja kestävyystyömme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien sekä standardisäännös nro 43:n ja ANSI/SAE Z261 -standardin mukaisesti. Lisäksi Finn Lamexin OEM-sertifiointi takaa, että kaikki logollamme merkityt korvaavat tuulilasit on rakennettu samoilla standardeilla kuin alkuperäiset laitteet.

ISO 14001

ISO 14001 on vapaaehtoinen sertifiointi, joka kertoo jatkuvasta työstämme toiminnan ympäristövaikutusten vähentämiseksi sekä asiaankuuluvien lakien ja määräysten noudattamiseksi. ISO 14001 -standardin kehys toimii myös oman sisäisen ympäristöjärjestelmämme perustana.

ISO 9001

ISO 9001 -sertifiointi osoittaa sitoutumisemme laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Se ylittää ISO 9000:n laatuperiaatteet sisältäen asiakaslähtöisyyden, johtamisen ja prosessien perusteet sekä jatkuvan parantamisen.

STANDARDISÄÄNNÖS NRO 43 JA ANSI/SAE Z26.1 1996

Eurooppalainen standardisäännös nro 43 määrittelee vaatimukset turvalasimateriaaleille ja niiden asentamiselle ajoneuvoihin. Amerikkalainen ANSI/SAE Z26.1 on vastaava standardi moottoriajoneuvojen ja moottoriteiden turvalasien osalta. Finn Lamexin lasit täyttävät näiden molempien standardien materiaali- ja testivaatimukset.

Maailman paras tuulilasivalmistaja?

Saatamme ollakin

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme haastaviin tarpeisiin. Meidät tunnetaan taidostamme työstää vaativaa lasia ja haastavia muotoja. Olemme itse suunnitelleet ja rakentaneet useimmat tuotantolinjamme ja tuotantolaitteemme, jotta ne vastaisivat omia erityistarpeitamme.