Sertifioitua sitoumista laatuun ja kestävyyteen

Jokainen Finn Lamexin ammattilainen kantaa vastuuta laadusta sekä tuotteissa että tuotantoprosessissa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristön kannalta kestävämmäksi ja suosimme uusiutuvia energianlähteitä, kuten tuuli- ja vihersähköä Laitilan tehtaallamme. Laatu- ja kestävyystyömme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien sekä standardisäännös nro 43:n ja ANSI/SAE Z261 -standardin mukaisesti. Lisäksi Finn Lamexin OEM-sertifiointi takaa, että kaikki logollamme merkityt korvaavat tuulilasit on rakennettu samoilla standardeilla kuin alkuperäiset laitteet.

Lataa oem-sertifikaattimme (ENG)

ISO 14001

ISO 14001 on vapaaehtoinen sertifiointi, joka kertoo jatkuvasta työstämme toiminnan ympäristövaikutusten vähentämiseksi sekä asiaankuuluvien lakien ja määräysten noudattamiseksi. ISO 14001 -standardin kehys toimii myös oman sisäisen ympäristöjärjestelmämme perustana.

Lataa iso 14001 -sertifikaattimme (ENG)

ISO 9001

ISO 9001 -sertifiointi osoittaa sitoutumisemme laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Se ylittää ISO 9000:n laatuperiaatteet sisältäen asiakaslähtöisyyden, johtamisen ja prosessien perusteet sekä jatkuvan parantamisen.

Lataa iso 9001 -sertifikaattimmme (ENG)

Standardisäännös nro 43 ja ansi/sae z26.1 1996

Eurooppalainen standardisäännös nro 43 määrittelee vaatimukset turvalasimateriaaleille ja niiden asentamiselle ajoneuvoihin. Amerikkalainen ANSI/SAE Z26.1 on vastaava standardi moottoriajoneuvojen ja moottoriteiden turvalasien osalta. Finn Lamexin lasit täyttävät näiden molempien standardien materiaali- ja testivaatimukset.