Julkisen liikenteen ajoneuvot

Korkealaatuisia tuulilaseja busseihin, linja-autoihin ja raitiovaunuihin.

LAMINOITU LASI ON TURVALLINEN

Valmistamme ainutlaatuisia laminoituja tuulilaseja julkisen ja tilausliikenteen ajoneuvoihin, kuten busseihin, linja-autoihin ja raitiovaunuihin. Taitavat ammattilaisemme valmistavat jokaisen tuulilasin tarkasti käsityönä.

TURVALLINEN JA KESTÄVÄ

Henkilöliikenteen ajoneuvojen valmistuksessa lähtökohtana on matkustajien turvallisuus. Tuulilasilla on merkittävä osuus turvallisen ja viihtyisän ajoneuvon valmistuksessa. Kestävä laminoitu lasi kestää kovatkin iskut ja kolhut ja se on turvallinen myös hajotessaan. Lasikerrosten välinen sitkeä muovikalvo estää lasin sirpaloitumisen viiltäviksi paloiksi. Lasi pysyy yhtenä kappaleena, vaikka se vaurioituisi pahoin.

TAIPUU HAASTAVIINKIN MUOTOIHIN

Nykyaikaisten bussien, linja-autojen ja raitiovaunujen tuulilasin muoto, koko ja yksityiskohdat vaihtelevat ja voivat olla haastaviakin. Me pystymme toteuttamaan myös haastavat muodot. Kaikki tuulilasimme tarkastetaan huolellisesti valmistuksen jälkeen. Saat meiltä kestävän ja 100 % virheettömän tuulilasin, joka on valmis asennettavaksi ajoneuvoosi.

Muun muassa nämä yritykset luottavat meihin

Maailman paras tuulilasivalmistaja?

Saatamme ollakin

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme haastaviin tarpeisiin. Meidät tunnetaan taidostamme työstää vaativaa lasia ja haastavia muotoja. Olemme itse suunnitelleet ja rakentaneet useimmat tuotantolinjamme ja tuotantolaitteemme, jotta ne vastaisivat omia erityistarpeitamme.