Sakkunskap, omsorg och förstklassiga vindrutor

  • Expertblogg

Enligt vår webbplats är vi möjligen är den bästa vindrutetillverkaren i världen. Tillverkningen och leveransen av vindrutor runt om i världen är förstås en verksamhet som är svår att mäta. Vårt löfte har dock en solid grund.

Finn Lamex har mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av vindrutor för fordon och arbetsmaskiner. Vårt förstklassiga glas möjliggör säkerhet i kollektivtrafiken, för husbilar och olika arbetsförhållanden. Vår huvudprodukt, vindrutor för bussar, exporteras i stor utsträckning över hela världen.

Vi är särskilt stolta över att våra vindrutor pryder världens mest kända dubbeldäckare i London. Samarbetet med de två företag som tillverkar bussarna har pågått i flera år.

Vi siktar på tillväxt på både vad gäller fordons- och arbetsmaskinglas. Vi har en viss vision och planer på expansion. Hela världen är vår spelplan och vi tror vi kan hitta fler kunder.

EN SMIDIG OCH LÄTTILLGÄNGLIG PARTNER

Hos Finn Lamex är kvaliteten starkt baserad på teknisk excellens. Med årtionden av erfarenhet förstår vi kundens behov och vet hur vi kan erbjuda den bästa möjliga lösningen.

Eventuella utmaningar tacklas givetvis bäst proaktivt, och därför stöder vi kunden redan i designstadiet. Vi har ännu inte stött på ett så svårt önskemål att vi inte hade kunnat förverkliga det.

Vår serviceinställning är en stolthet för oss. Det är lätt att kontakta oss och samarbetet löper smidigt. Det vittnar de flera mångåriga kundrelationerna om. Samarbetet med framför allt många stora kunder har fått sin början redan vid grundandet av Finn Lamex.

Som partner har vi precis rätt storlek: vi är inte för små, men tillräckligt små för att snabbt och smidigt kunna svara på kundernas behov. Vi kan även ta snabba beslut eftersom vi är ett lokalt företag, som delvis ägs av den verkställande ledningen.

“FINN LAMEX SYSSELSÄTTER 80 SAKKUNNIGA ANSTÄLLDA”

PÅ EN BRA ARBETSPLATS TRIVS MAN LÄNGE

Bakom kvalitetsprodukterna och servicen står naturligtvis ett team av experter – våra medarbetare. Finn Lamex sysselsätter 80 sakkunniga anställda. Som arbetsgivare strävar vi efter att ta väl hand om dem och se till att allting är som det ska, åtminstone vad gäller arbetet.

Jag har själv jobbat här i 13 år, varav de senaste fyra åren som verkställande direktör. Som ingenjör baserar jag ofta saker på fakta och data. Det viktigaste med att leda människor är dock att målen för arbetet är tydliga och att alla vet sin egen roll.

Jag anser att en ledare framför allt vara en möjliggörare som ser till att den sakkunniga har den information, utrustning och omgivning som arbetet förutsätter. På så sätt kan hen göra sitt bästa på jobbet och vara nöjd med sitt bidrag.

Vi tror att arbetet bäst utförs i en flexibel miljö. När saker och ting sköts, hänger vi inte upp oss på småsaker. Tydligen har vi lyckats med detta eftersom man trivs på jobbet och omsättningen av anställda är låg. 

Tero Toivanen 
toimitusjohtaja 

RELATERADE ARTIKLAR

4.10.2023

How Finn Lamex offers the best total customer value in the industry

Läs mer

17.3.2023

What goes into Finn Lamex’s high-quality laminated windscreens?

Läs mer

6.3.2023

Why choose heated windscreens for your vehicle fleet?

Läs mer