Ennätyksellisen hyvä vuosi kannustaa kasvamaan

  • Asiantuntijablogi

Vuosi 2023 oli Finn Lamexilla kaikin puolin onnistunut. Liikevaihtomme ja tuloksemme saavuttivat ennätystuloksia, mitkä heijastavat sitoutumiseemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tuotantommekin ylitti odotukset ja alkuperäiset tavoitteemme. Olemme erityisen tyytyväisiä tiimimme onnistumisesta haasteista huolimatta.

Merkittävin muutos vuonna 2023 oli vanhojen rahasto-omistajien irtautuminen Finn Lamexista ja Beijer Alman tulo uudeksi pääomistajaksi. Tämä muutos merkitsee meille paitsi vahvaa taloudellista tukea mutta myös strategisia näkemyksiä, jotka auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään vahvemmaksi toimijaksi markkinoilla; tämä muutos antaa meille mahdollisuuden panostaa entistä enemmän innovaatioihin ja yrityksemme kehitykseen.

Uusia investointeja kapasiteetin tehostamiseen

Menestyksen rinnalla kohtasimme myös haasteita vuonna 2023. Haasteet keskittyivät pääasiassa suureen tilauskantaamme ja pitkittyneisiin toimitusaikoihin. Kohtasimme tilanteen proaktiivisesti asiakkaidemme kanssa löytämällä parhaat ratkaisut yhdessä. Pyrimmekin myös tulevaisuudessa parantamaan toimituksemme tehokkuutta ja vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin paremmin.

Yksi merkittävimmistä kehitystoimenpiteistämme on ollut investointi uuteen taivutusuuniin Glastonilta. Tämä investointi on osa pitkän aikavälin strategiaamme, jolla varmistamme tuotantokapasiteetin riittävyyden tulevaisuudessa. Uusi taivutusuuni on suunniteltu olemaan täydessä tuotantokäytössä vuoden 2025 alussa.

Olemme aloittaneet tämän vuoden alussa myös tuotantovuorojen lisäämisen vastataksemme kasvavaan kysyntään, parantaaksemme tuotantomme tehokkuutta sekä mahdollistaaksemme joustavamman vastaamisen asiakkaidemme tarpeisiin. Uskomme tuotantovuorojen luovan myös vahvemman perustan kasvulle tulevaisuudessa.

Jatkamme luottavaisin mielin vuotta 2024

Tilauskantamme näyttää edelleen erittäin vahvalta vuonna 2024, mutta valitettavasti toimitusaikamme on jälleen pidentynyt kysynnän kasvaessa. Olemme kuitenkin sitoutuneet tekemään kaikkemme varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat tilauksensa mahdollisimman nopeasti. Kuluvan vuoden aikana toteutettavat tuotantotilojen muutokset ja laajennukset ovat merkittäviä askelia kohti suurempaa kapasiteettia ja parempia asiakaskohtaamisia tulevaisuudessa.

Finn Lamex CEO
Tero Toivanen

aiheeseen liittyvät artikkelit

6.10.2023

Finn Lamex tarjoaa alan parasta kattavaa asiakasarvoa

Lue lisää

17.3.2023

Mistä syntyy Finn Lamexin laminoitujen tuulilasien laatu?

Lue lisää

6.3.2023

Miksi sinunkin kannattaa valita autoihisi lämmitettävät tuulilasit? 

Lue lisää