Miksi sinunkin kannattaa valita autoihisi lämmitettävät tuulilasit? 

  • Asiantuntijablogi

Lämmitettävät tuulilasit ovat yleistyneet laajalti yrityksen nykyaikaisissa autokannoissa. Finn Lamexilta saat ne ajoneuvoihisi tarkalleen tarpeidesi mukaisilla mitoilla ja kaarevuuksilla.

Lämmitettävät tuulilasit auttavat ja tehostavat kuljettajien työtä kaikissa olosuhteissa – olipa haasteena sitten huuru, huurre, lumi tai jää.

LÄMMITETYN TUULILASIN TOIMINTAPERIAATE 

Finn Lamexin lämmitettävissä tuulilaseissa lämpöelementteinä ovat ohuet volframilangat, jotka sijaitsevat kahden laminoidun lasin välisessä PVB-pinnoitteessa. Auton akku syöttää virtaa lankoihin, jotka eivät tyypillisesti erotu paljaalla silmällä vaan vasta lähemmällä tarkastelulla.

KATSO VIDEO LÄMMITETTÄVIEN TUULILASIEN TOIMINNASTA:

LÄMMITETTÄVÄT TUULILASIT SÄÄSTÄVÄT RAHAA, AIKAA JA ENERGIAA SEKÄ PARANTAVAT KULJETTAJIEN JA MATKUSTAJIEN TURVALLISUUTTA JA MUKAVUUTTA.

LÄMMITETYN TUULILASIN ETUJA

Nopeus. Lämmitettävien tuulilasien sisä- ja ulkopinnat sulavat ja kirkastuvat nopeammin, jolloin kuljettaja pääsee liikkeelle ajallaan. Tämä säästää yrityksesi kustannuksia, tukee aikatauluissa pysymistä ja parantaa asiakaskokemusta.

Turvallisuus. Lämmitettävät tuulilasit lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta. Ne jakavat lämmön tasaisesti tuulilasin keskustasta ja lämpenevät leveällä vaakasuoralla kaistalla lasin näköalueelle. Huurteen keskelle hitaasti avautuvan aukon sijaan tuulilasi vapautuu jäästä ja huurusta nopeasti, jolloin kuljettajalle saa pian täyden näkyvyyden tielle.

Tehokkuus. Lämmitettävät tuulilasit ovat energiatehokkaampia. Tavallisissa laminoiduissa tuulilaseissa huurteenpoiston ulkoinen lämpö karkaa osaksi harakoille ja hukkaan. Lämmitettävä ratkaisu johtaa lämmön suoraan tuulilasin pintaan käyttäen kaiken energiansa tehokkaasti sen sulattamiseen. Siten sisälämmittimen toiminta voidaan keskittää ajoneuvon sisätilaan, jolloin sekin saadaan lämmitettyä tehokkaammin.

Lämmitetyt tuulilasit säästävät siis rahaa, aikaa ja energiaa sekä parantavat kuljettajien ja matkustajien turvallisuutta ja mukavuutta. 

In short, heated windscreens save money, time, and energy while making drivers and passengers safer and more comfortable.

OLIPA AJONEUVOKANTASI MILLAINEN TAHANSA, VOIT RATKAISTA NIILLÄ KAUSITTAISIA TUULILASIONGELMIA JA PITÄÄ SEKÄ KULJETTAJASI ETTÄ LIIKETOIMINTASI LIIKKEESSÄ.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT

6.10.2023

Finn Lamex tarjoaa alan parasta kattavaa asiakasarvoa

Lue lisää

17.3.2023

Mistä syntyy Finn Lamexin laminoitujen tuulilasien laatu?

Lue lisää

21.2.2023

Mikä on Solar Control – ja miksi se on fiksu valinta sinunkin tuulilaseihisi?

Lue lisää