Kollektivtrafikfordon

Bussar, spårvagnar

LAMINERAT GLAS ÄR SÄKERT

Vi tillverkar unika laminerade vindrutor för fordon i kollektivtrafik och beställningstrafik, såsom bussar och spårvagnar. Våra skickliga proffs tillverkar varje vindruta noggrant för hand.

SÄKERT OCH HÅLLBART

Utgångspunkten vid tillverkning av personfordon är passagerarnas säkerhet. Vindrutan spelar en viktig roll vid tillverkningen av ett säkert och bekvämt fordon. Ett hållbart laminerat glas tål även hårda stötar och törnar och är även säkert som krossat. Den slitstarka plastfilmen mellan glasskikten förhindrar att glaset splittras i vassa bitar. Glaset förblir i ett stycke även om det skadas svårt.

FÅS I UTMANANDE FORMER

Formen, storleken och detaljerna på vindrutan på moderna bussar och spårvagnar varierar och kan vara rätt utmanande. Vi tillverkar också glas i utmanande former. Alla våra vindrutor inspekteras noggrant efter tillverkning. Du får av oss en hållbar och 100 % felfri vindruta som är klar att installeras i ditt fordon

Exempel på företag som litar på vår sakkunskap

Världens bästa vindrutetillverkare?

Det är mycket möjligt

Vårt mål är att möta våra kunders utmanande behov. Vi är kända för vår förmåga att bearbeta krävande glas och glas med utmanande form. Vi har själva designat och konstruerat de flesta av våra produktionslinjer och produktionsutrustning för att möta våra egna specifika behov.