Om oss

Vindruteexperten

VINDRUTEEXPERTEN

Finn Lamex tillverkar laminerade vindrutor av högsta kvalitet för fordon inom kollektiv- och beställningstrafik samt tunga maskiner som används i terräng och inom lantbruk. Vi är specialiserade på vindrutor för bussar. Våra vindrutor kan till exempel beundras på paradplats på de röda dubbeldäckarna i London.

Finn Lamex är en OEM-tillverkare. Vi levererar dessutom reservdelar till busstillverkare och grossister.

VÄRLDENS BÄSTA VINDRUTETILLVERKARE? DET ÄR MYCKET MÖJLIGT

Vårt mål är att möta våra kunders utmanande behov. Vi är kända för vår förmåga att bearbeta krävande glas och glas med utmanande form.

Vi har själva designat och konstruerat de flesta av våra produktionslinjer och produktionsutrustning för att möta våra egna specifika behov. Noggrann design och programmering av produktionsutrustningen utgör nyckelfaktorer i vår verksamhet. Det är detaljerna som möjliggör förstklassig kvalitet och framgångsrika leveranser.

Vårt ledningsägda företag är verksamt i Laitila i sydvästra Finland.

VARFÖR VÄLJA FINN LAMEX?

Vi erbjuder dig sakkunnig vindrutetillverkning av världsklass, utmärkt service och vindrutor av högsta kvalitet, skräddarsydda för dina behov. Vår förmåga att snabbt svara på våra kunders behov, vårt agila beslutsfattande och snabba leveranser gör oss till branschens ledande leverantör.

Världens bästa vindrutetillverkare?

Det är mycket möjligt

Vårt mål är att möta våra kunders utmanande behov. Vi är kända för vår förmåga att bearbeta krävande glas och glas med utmanande form. Vi har själva designat och konstruerat de flesta av våra produktionslinjer och produktionsutrustning för att möta våra egna specifika behov.