menestyksekäs tulevaisuus rakentuu osaavasta ja motivoituneesta henkilöstöstä

  • Yleinen

Finn Lamexilla menestyksekäs tulevaisuus rakentuu päivittäisen työmme kautta. Uskomme vakaasti siihen, että osaava ja motivoitunut henkilöstö on avain menestykseen. Siksi olemme ylpeitä vahvasta työyhteisöstämme ja haluamme jatkossakin tarjota mahdollisuuden uusille työntekijöille liittyä joukkoomme!

TIIVIS JA TUKEVA TYÖYHTEISÖ

Työilmapiirimme on yksi suurimmista motivaatiotekijöistämme. Rakennamme yhteistyötä, kannustusta ja avointa kommunikaatiota arjessamme. Työntekijöidemme äänet ovat tärkeitä meille, ja teetimme kyselyn työnantajamielikuvasta. Tulokset korostivat, kuinka tärkeää on tuntea kuuluvansa tiiviiseen ja tukevaan yhteisöön. Finn Lamexilla vallitsee vahva tiimihenki, joka tuottaa tuloksia ja tekee työskentelystä miellyttävää.

Organisaatiokulttuurimme on toinen merkittävä tekijä, joka houkuttelee ihmisiä työskentelemään kanssamme. Arvostamme avoimuutta, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta. Pidämme tärkeänä, että jokainen työntekijä voi tuoda oman panoksensa esiin.

”Finn Lamexilla on hyvä työilmapiiri ja pienessä organisaatiossa myös johto tuntee työntekijänsä.”

HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI ENNEN KAIKKEA

Tyytyväiset työntekijät ovat tuottavia työntekijöitä. Siksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin monin tavoin. Tarjoamme mahdollisuuksia liikkumiseen ja terveyden ylläpitoon sekä kilpailukykyisen palkan ja erinomaiset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ja tulospalkkiojärjestelmän. Haluamme varmistaa, että jokainen työntekijä tuntee itsensä arvostetuksi ja saa tukea niin työssä kuin henkilökohtaisessakin hyvinvoinnissaan.

”Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja yhteisöllisyyttä vahvistetaan myös työajan ulkopuolella.”

LUOTETTAVUUS JA AVOIMUUS

Hyvä maineemme työnantajana on rakennettu vuosien kuluessa. Sitoutuneet ja tyytyväiset työntekijämme ovat avainasemassa tämän maineen ylläpitämisessä. He ovat ylpeitä siitä, mihin yritykseen kuuluvat, ja suosittelevat meitä mielellään myös muille työnhakijoille.

Avoimuus on toinen keskeinen arvo, jota vaalimme organisaatiossamme. Haluamme kannustaa työntekijöitä jakamaan enemmän omia ideoitaan, parannusehdotuksiaan ja palautettaan. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät yhteistyön ja avoimen vuorovaikutuksen kautta. Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa päätöksentekoon ja olla osa yrityksemme kehitystä.

Finn Lamexilla ei pelkästään tehdä töitä, vaan rakennetaan yhdessä menestyksekästä tulevaisuutta. Tiivis ja tukeva työyhteisö, henkilöstön hyvinvointi sekä luotettavuus ja avoimuus ovat kulmakiviämme. Jos haluat olla osa motivoitunutta työyhteisöä, tervetuloa Finn Lamexille!

OLISIKO SINUSTA TYÖSKENTELEMÄÄN HUIPPULAADUKKAIDEN LAMINOITUJEN TUULILASIEN VALMISTUSPROSESSISSA?

Haemme jatkuvasti ammattilaisjoukkoomme uusia osaajia. Jos olet työtä pelkäämätön, luotettava ja innokkaalla asenteella varustettu henkilö, lähetä meille avoin hakemus tai täytä työnhakulomakkeemme. Tarjottava työ voi olla päivävuoro-, 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä avoinna olevasta paikasta riippuen.

Jätä avoin hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 32 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.