AINUTLAATUINEN TIETOTAITO

SUUNNITTELE SINÄ, ME TOTEUTAMME

 

MIKÄ MEISSÄ ON NIIN AINUTLAATUISTA

Meidän ammattilaisemme pystyvät valmistamaan käytännössä minkä tahansa muotoisen laminoidun tuulilasin. Vertaansa vailla oleva ammattitaito, nykyaikainen tuotantotekniikka ja erinomainen laatu tekevät meistä kenties maailman parhaan tuulilasivalmistajan.

ENSILUOKKAISIA TUULILASEJA TARPEIDESI MUKAAN RÄÄTÄLÖITYINÄ

Jokaisessa valmistamassamme tuulilasissa näkyy ainutlaatuinen tietotaitomme ja ammattitaitomme, jotka ovat kehittyneet huippuunsa vuosien tarkkuustyössä. Taivutusuunimme on suunniteltu taivuttamaan maailman suurimpia laseja vaikeimpiinkin muotoihin.

SAUMATON TUOTANTOLINJA TEHOSTAA TUOTANTOA

Lounais-Suomessa Laitilassa sijaitsevan tehtaamme tuotantolinjastot on suunniteltu ja koottu siten, että ne mahdollistavat mitä erilaisimpien muotojen ja mallien toteuttamisen, tehokkaan tuotannon ja täsmälliset toimitusaikataulut. Merkittävä osa palveluamme on, että pystymme vaihtamaan prosessia nopeasti ja siten vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Me jos kukaan pystymme siihen.

KAIKKI ALKAA IDEASTA

Mietitkö, onko ideasi toteuttamiskelpoinen? Yleensä vastaus on: kyllä. Luodaan yhdessä turvallisin, mukavin ja tyylikkäin mahdollinen versio ajoneuvostasi.

KÄYTÄNNÖSSÄ VAIN TAIVAS ON RAJANA MUOTOILUSSA

Työntekijämme ovat tosi ammattilaisia. Pohditko yksityiskohtia? Autamme sinua mielellämme tuulilasin käytännön suunnittelutyössä.

ALOITA PROTOTYYPISTÄ

Pähkäiletkö erilaisten vaihtoehtojen välillä? Aloita prototyypistä tai pienestä erästä. Me autamme sinua löytämään ajoneuvoosi täydellisen tuulilasimuodon.

ONKO SINULLA VALMIS MALLI?

Mahtavaa! Ota yhteyttä, niin laitamme tilauksesi tuotantoon. Takaamme täydellisen sopivuuden, ensiluokkaisen laadun ja toimitukset sovittuna ajankohtana haluamaasi paikkaan.

ELLEMME ME PYSTY VALMISTAMAAN SITÄ, SIIHEN EI PYSTY KUKAAN

(Emme ole koskaan kieltäytyneet yhdestäkään haasteesta)

MAAILMAN PARAS TUULILASI­VALMISTAJA?
SAATAMME OLLAKIN

Tavoitteemme on vastata asiakkaidemme haastaviin tarpeisiin. Meidät tunnetaan taidostamme työstää vaativaa lasia ja haastavia muotoja. Olemme itse suunnitelleet ja rakentaneet useimmat tuotantolinjamme ja tuotantolaitteemme, jotta ne vastaisivat omia erityistarpeitamme.